lördag 25 september 2010

Min inredningsstil







De här rummen har jag inrett på Åhlenshuset. Testa här! Riktigt roligt! Skulle vara ännu roligare om man kunde välja möbler oxå :)













tisdag 21 september 2010

Fårskinnsfåtölj ❤


Den här fårskinnsfåtöljen har jag beställt idag, ska vara färdig att hämtas ut om 3-7 arbetsdagar!
Så fin

måndag 20 september 2010

Linea = Lurendrejeri

Jag beställde ju en hallösning för ett tag sedan (klädhängare och skoställ) på Linea - fint hemma för otroliga 299;- ! HA pyttsan, trodde jag ja., i Fredags när jag hämtade ut paketet innehöll detta enbart en klädhängare! Jag mailade Linea och frågade vart skostället tagit vägen, skickade även med min orderbekräftelse där det står klart och tydligt ''Klädhängare och skoställ'' idag fick jag till svar att det på deras hemsida enbart står klädhängare och att skostället står med ett eget pris och det att jag enbart fått klädhängaren är helt OK. OK? Det är fan inte OK! Det är falsk marknadsföring, det är vad det är för när jag beställde då framkom det att man skulle få både och i ett och samma paket (med denna bilden till), detta har dom nu ändrat och säljer numer klädhängaren och skostället var för sig. Fyfan vad jag hatar företag som inte kan stå för när dom gjort fel... Nu måste jag punga ut 90 spänn i fraktavgift för att skicka tillbaka skiten!
Gör mig en tjänst handla aldrig på Lineahemma.se!

lördag 18 september 2010

Två varianter







Beställt ~ Taklampa


Den här snyggingen har jag beställt, tänkte ha den över matsalsbordet. Jag gambla lite och beställde en lila. Kanske jag skulle fegat och tagit en vit?
Finns på House of Jammi.

söndag 5 september 2010

Beställt ~ Hallösning


Nu har jag äntligen hittat min lösning till hallen (åtminstone tillfällig)... Denna nätta klädhängaren och skohyllan säljs i ett paket för helt otroliga 299 kronor! Finns på Linea - Fint hemma.

Fröken Velpotta

Nu är jag där igen, i valet och kvalet. Med lika värdsliga problem som vanligt.. Den här gången handlar det om två brickor från Marimekko med Unikko-mönster. Svart eller röd? Jag tycker att den röda är härligare att titta på, men samtidigt är den svarta mer klassisk och passar till allt. Hmm, vackert eller praktiskt?
Det tråkiga när jag velar så här är att det nästan aldrig blir ett köp för att jag är rädd att jag ångrar mig om jag köper den ena eller den andra...

Beställt ~ i.d. Buxom Lips Plumpers

Det här läppglanset från Bare Escentuals har jag beställt från Vivamondo.se idag, har läst att det ska vara bra. Kände att jag ville unna mig lite lyx ;)

Dagens vill ha ~ Babushkadockor


Ryska dockor från Babushka, finns att köpa på Inreda.com