måndag 23 augusti 2010

Första arbetsdagen

Jahapp då var denna semestern över, då vart de typ bara 303 dagar till nästa års ledighet. Men man är glad så länge man har jobb! Har gjort min första arbetskväll. Är förkyld som satan men lugnt var det ikväll iaf, skönt med en mjukstart.
Nu ska jag hoppa i säng och läsa, för att stiga upp 05.30 imorgon bitti igen. Friska tag! Håller just nu på och läser Mari Jungstedt ''Den dubbla tystnaden'', riktigt spännande och snabbläst bok!
Imorn ska jag nog åka förbi lägenheten efter jobbet och se om den är färdigrenoverad, var och kikade i Lördags och då var klinkersgolvet i hallen färdiglagt, samt färdigtapetserat i sovrum+kök, såg fint ut :) På Onsdag blir det soffbeställning på Mio och köpa rengöring+städprylar för storstädning av lägenheten om den är klar samt provkörning av diskmaskinen, har köpt sån där Finish diskmaskinsrengöring, tror att det kan behövas faktiskt...

1 kommentar:

Robban sa...

åhh!! jag tycker lite synd om dej,flyttstädning är ingen lek,för att inte tala om att flytta alla möbler....(suck)men skitskojj när det är klart.....(party);)