söndag 29 augusti 2010

[Rec]


Nu ska jag kolla på film och slappa lite, är ganska trött efter allt röjande. Både festande och städande denna helgen! Tänkte kolla på en läskig spansk rulle..

Lägenhetsröj!

Idag har jag och min snälla mamma varit i min lägenhet hela dagen och städat och fejat, har provkört diskmaskinen och plockat med allt möjligt. Vi satte även upp väggdekoration i köket. Blev supertjusigt ;)

lördag 28 augusti 2010

torsdag 26 augusti 2010

Topshop Annex


De här snyggingarna skulle inte stå helt fel i höstgarderoben, nu var det faktiskt ett tag sen jag unnade mej ett par till fossingarna. MEN även om jag vill beställa dom så är de slutsålda i min storlek... :(

måndag 23 augusti 2010

Första arbetsdagen

Jahapp då var denna semestern över, då vart de typ bara 303 dagar till nästa års ledighet. Men man är glad så länge man har jobb! Har gjort min första arbetskväll. Är förkyld som satan men lugnt var det ikväll iaf, skönt med en mjukstart.
Nu ska jag hoppa i säng och läsa, för att stiga upp 05.30 imorgon bitti igen. Friska tag! Håller just nu på och läser Mari Jungstedt ''Den dubbla tystnaden'', riktigt spännande och snabbläst bok!
Imorn ska jag nog åka förbi lägenheten efter jobbet och se om den är färdigrenoverad, var och kikade i Lördags och då var klinkersgolvet i hallen färdiglagt, samt färdigtapetserat i sovrum+kök, såg fint ut :) På Onsdag blir det soffbeställning på Mio och köpa rengöring+städprylar för storstädning av lägenheten om den är klar samt provkörning av diskmaskinen, har köpt sån där Finish diskmaskinsrengöring, tror att det kan behövas faktiskt...

lördag 21 augusti 2010

Kvällens klädsel

Ikväll ska jag nog ha på mig min blåa klänning från H&M:s Garden collection som jag inhandlade i våras. Har inte använt den än. Som vanligt är det skovalet jag velar med men jag tror det blir mina nitboots från Bronx.


Kryddparty

Ikväll ska jag på kryddparty! Faan va kul, de va längesen :)

tisdag 17 augusti 2010

Hallösning

Summan för alla dessa hallmöbler ligger på 1 316 ;-, det kallar jag billigt! Byråarna kommer från Jysk och hatt och skohyllan Logga finns på Ikea.













Byrå Kajsa

De här två byråarna från Mio skulle passa utmärkt i min hall. Den smala är som gjord för en liten hörna i hallen och byrån vill jag ha bara för extra förvaring, dessutom kan man ha skor på nedersta hyllorna :) Summan för båda är 4 700;- så ska nog ta mig en funderare innan jag slår till.

Philips Mcm238

Jag har inhandlat en ny stereo, det blev en Philips MCM238. Visst är den snygg?

Soffa Gotland

Igår var jag inne på Mio och hittade den här bäddsoffan. En liten hörnsoffa, perfekt för mitt lilla vardagsrum! Det enda tråkiga var färgerna, ganska murriga färger. Men den fanns iaf i en ganska ljus grå färg som var fin. Den på bilden är mörkbrun.

Äntligen!

Idag ska dom äntligen börja göra förarbetet för att tapetsera i min lägenhet! Anledningen till att det har dröjt var för att min utförandebeställning med mina val inte hade kommit fram till måleriexpeditionen. Inte konstigt det tagit tid... Nu kan jag äntligen börja få ordning :) Klinkersgolvet ska läggas i hallen på Måndag också, sen är allt kirrat! Det har bara gått två veckor sen jag fick lägenheten men det känns som en eeevighet....

söndag 15 augusti 2010

Grå hörnsoffa

Jag har bestämt mig (tror jag) för en hörnsoffa med grå klädsel, en nyhet i Ikea Karlstad-serien. Sen köper jag till en vit klädsel också att byta med plus andra ben. tycker inte om träbenen..

Ny matta :)

Idag har jag köpt en vardagsrumsmatta på Hem & Hobby i Hjo. Helt underbar lila färg!

Svenskt tenn

Jag är såå inne på Josef Frank nu, men tyvärr är det out of my league rent pengamässigt. Men man kan ju alltid drömma, just nu drömmer jag om ett par gardiner i tyget Brazil, (5 meter kostar nästan sju tusen plus att man ska sy dom oxå!) så får nog nöja mig med en bricka så länge, är sugen på den svarta :)



torsdag 12 augusti 2010

Schäslong ♥

Faan vad jag blir sugen på att köpa en schäslong när jag ser den här bilden. Tänk om det kunde gå plats ändå!
Så vackert!
Bild från Ikea

Svenskt tenn ❤ kuddar










onsdag 11 augusti 2010

Jogging jogging

Nu har jag beställt ett par Nike Zoom Structure löparskor på Sportamore. Här ska börjas ut och springa! Igår var jag och red islandshäst och idag märker jag hur otränad jag är. Shit, TRÄNINGSVÄRK!


måndag 9 augusti 2010

Väggord


Jag tänkte beställa väggord från Vinylahem.se, men som vanligt velar jag med färgen, den här tänkte jag ha i vardagsrummet. Åh, alla fyra färger är så fina!

söndag 8 augusti 2010

I Love Art Again













I Love ARt




Ny bikini!

Kolla in min snygga Puma-bikini jag köpte
på rea. Fick båda delarna för 249 pix. Fynd!

Nu är det dags!

Nu ska jag äntligen se Satc 2! Har lånat den av syrran :)

Konst

Jag älskar konst i olika former. Speciellt konst med mycket färg.. Det här är två tavlor i precis min smak!








fredag 6 augusti 2010

Hmm

Ska man se Den tredje vågen på tv 4 ikväll tro? De är ju en bra film, men man har ju sett den förut. Dessutom är det så drygt med alla reklamavbrott när man ser en film på tv..