tisdag 29 juni 2010

IKEA

Nu åker jag iväg för en heldag på A6/Ikea i Jönköping.
So long!

måndag 28 juni 2010

Balkonginspiration

Jag funderar faktiskt på att inreda så här på balkongen, bara vanliga bänkar med sittdynor. Blir billigt plus att det får plats lite folk att sitta. Köper nog ett litet uppfällbart balkongbord också.


Mina fina Derrière la Porte-burkar :)

Idag har jag varit och hämtat ut paketet med mina burkar från Favoritsaker.se, innan jag gjorde det kikade jag runt lite på stan. Hittade likadana plåtburkar i en inredningsbutik där det var 25% på dom, det fanns ingen utav de jag beställt men jag köpte två andra (de två yttersta på bilden) en för te och den andra för socker :)
Så fina!

torsdag 24 juni 2010

Jag ♥ magtröjor

Synd bara att man inte har kvar magen man hade för några år sen. MEN, det går ju alltid att göra någonting åt! Dessa tröjor och byxor har jag beställt från Topshop. Det är pepp, pepp!

Silvia

Jag har ju legat lite lågt på skofronten ett tag nu eftersom jag prioriterat prylar till nya lägenheten. Men dessa pumps från Topshop, dom är farliga!

Äntligen en midsommar med 20℃ och solsken!

Visst att man jobbar hela helgen och det är ju förjävligt men jag unnar verkligen alla som är lediga och som precis gått på semester detta underbara väder, inte för varmt, inte för kallt. Äntligen säger jag bara, så ostadigt det varit dom senaste midsomrarna. Jag hoppas bara det är lika vackert om en månad och två när en annan får sin efterlängtade semester!

onsdag 23 juni 2010

Allt kirrat

Nu har jag varit iväg hela dagen, har ordnat allt jag skulle ordna. På Sportson blev det en svart Apollo Haga-cykel som kom tvåa i Råd & Röns stora cykeltest för ett tag sedan. Helt underbar att cykla på, riktigt komfortabel ;)
Sen har jag varit på Rusta och köpt plastmattor, det blev två orange/vita och två limegrön/vita... Så fräscha! Balkongmattan inhandlades på ÖoB (YES den gick in i bilen :)) i färgen mörkgrå... Så nu har jag mattor att nöja mig med ett tag!

tisdag 22 juni 2010

Cykel + mat(t)shopping

Imorgon är det min sista lediga dag innan midsommarhelgen, så de blir mycket att göra! Ska åka och köpa en ny cykel (kommer bara ha 5 min. resttid på cykel till jobbet när jag flyttat:)), två plasmattor, en balkongmatta och dessutom midsommarhandla. Alla saker i olika affärer! Var på Rusta och ÖoB igår. Hittade helt otippat perfekta plastmattor till hallen på Rusta, i orange och vitt dessutom (som jag har letat efter orangea mattor!) Blev så jäkla glad, hoppas nu bara de finns kvar imorgon. På ÖoB hittade jag perfekt utematta med ploppar under som jag ska köpa till balkongen, i grått eller mörkgrått, har inte riktigt bestämt mig än..
Nä, nu blir det hopp i säng, ska försöka hinna läsa ut ''Marilyn Manson, den långa vägen ut ur helvetet''...





Tre profiler

Tänk vad lite hårfärg kan göra :)


måndag 21 juni 2010

Beställning ~ Plåtburkar till köket

För ris, socker, makaroner och buljongtärningar. Så söta! 165;-/styck för de tre första och 79;- för den lilla röda på Favoritsaker.se. Fick dessutom ett paket somriga servetter på köpet :) Summan för alltihop + fraktavgift blev 623;-

Posters

Två posters i storlek 50x70 cm att rama in och ha i köket. 189;- resp. 199;- från Favoritsaker.se

Inspiration ❤

En byrå kan få ett helt nytt utseende av tapetrester. Så fint!

Dörröverdrag, så smart sätt att fräscha upp en tråkig dörr. Bilder lånade från bloggen Inspiration & Design.

onsdag 16 juni 2010

Väggpanel

Den här smarta ''väggpanelen'' hittade jag på Linea. Bra när man inte har så mycket plats i hallen eftersom den ser ut att kunna bära ganska många jackor och bara är 40 cm bred... Blir kanske ett köp. Bra pris också.

IKEA Slätthult

Jag funderar på den här väggdekorationen till vardagsrummet. Tror den skulle passa in i färgerna jag tänkte ha där. Utgår efter färgerna i mormorsfilten från Jotex...

Sommarsött från Jotex


Detta har jag beställt idag från Jotex, allt var på rea förutom mormorsfilten med passande kuddfodral till.



lördag 12 juni 2010

Frukostpaket

Jag har sen ett tag tillbaks bestämt mig för att köpa Philips HD-serie i köksmaskiner. Nu hittade jag det ultimata på NetOnNet, ett frukostpaket! Med alla delar som jag tänkt köpa i ett :) MEN, som vanligt så velar jag när det finns två färger att välja mellan. I detta fallet vitt eller svart. Det lutar åt vitt eftersom jag älskar vitt, det är ju klassiskt, fräscht och blir aldrig omordernt, samtidigt som svart är mer praktiskt och varigt, då kaffe/smutsfläckar inte syns.. Båda är supersnygga! Nej, detta krävs en funderare. Blir ingen beställning idag iaf.

Nätshoppat!

Nu är det inga kläder och skor som shoppas längre av fröken, man har ju gjort det några år nu så garderoberna är överfyllda sen läänge! Nä nu är det husgeråd som gäller ;) Idag har jag nätshoppat en Philips FC9178 dammsugare och två radioapparater (en svart + en vit). De kommer i slutet av Juni :)

fredag 4 juni 2010

☼ ☀☼ ❤S☼L❤☀☼ ☀

Åååh ÄNTLIGEN SOMMMAR! ☀