torsdag 16 december 2010

Året julklapp :)

Nu har jag precis beställt årets julklapp från kommunen, fick ett gåvokort i år igen som vi fått de senaste två åren där man kan välja bland massa saker, mycket bra tycker jag. För min del blev det en duo örtkruka från Sagaform. Tyckte den va söt :)

torsdag 9 december 2010

CDON.COM = SKIT

Idag fick jag två betalningspåminnelser från Cdon.com på saker som jag beställde för över två månader sen som jag då förskottsbetalde med mitt VISA-kort. För det första så fick jag inte mina skivor jag beställt utan fick till början bara EN skiva utav fyra i första försändelsen, sen kom de sista tre i en andra försändelse efter att jag skrivit till Cdon att det fattades tre cd-skivor i första försändelsen. När jag sedan fick mina tre andra skivor så var det en utav dom som var helt fel, fick en Sanne Salomonsen-skiva, när jag skulle ha Ola Magnell!!!!! I dessa försändelser har jag också fått med fakturor på skivorna som jag alltså betalat samtidigt som jag gjorde ordern. (Pengarna har dragits på mitt konto, det står klart och tydligt på min internetbank)
Dessutom har Cdon inte något telefonnummer som man kan ringa till utan all kontakt sker över mail, helt sjukt! Fyfan detta var första och sista gången jag beställde på Cdon, har ALDRIG varit med om något liknande! Å så kommer detta idag också när jag trodde att allt var uppklarat ... Detär ju så man mår illa...
Här är ett utdrag från mina dragningar på kontot där det står klart och tydligt att jag betalat min order på Cdon...

måndag 6 december 2010

Vit Julgran ☃


I år ska jag ha en vit julgran. Har beställt min på Clas Ohlson och hoppas den kommer så fort som möjligt. Nu är det bara pynt som fattas, ska nog satsa på lila/silver/vitt julgranspynt i år. Lite ovant med annat är rött men jag får vänja mig :)