lördag 31 juli 2010

Inspiration

Dubbla skjortor, varför har jag inte tänkt på det? Bild från H&M.

Asos Höst

Brunt.... Är riktigt snyggt faktiskt.

fredag 30 juli 2010

Dagens shopping

Idag har jag och syrran varit i Örebro, där shoppades bl.a dessa två påslakanset från Ikea. Jag fullkomligen äälskar det randiga! Dessutom är det i Satin. Underbart.

söndag 25 juli 2010

Vill ha

Jag skulle döda för ett par sådana här pumps. Perfektion. Någon som har fem lax över?

Februari ~ Juli

Min gröna växt i den svarta krukan har muterat! Sen har krukgubbarnas hår dessutom vuxit en aning ;)

Semester!

Här sitter man nu med ett välkylt glas vitt.
Nu har det gått exakt 2 ½ timma på min semester, känns sjukt skönt att bara göra precis vad man känner för i exakt fyra veckor. Långa sovmornar....Äta jordgubbar....Dricka skumpa....Hela shoppingdagar.....Sola....Bada....Sena filmkvällar....Långa partynätter......Och ny-lägenhets-piffning däremellan förstås. Fan va skönt. Nej, nu ska jag bara njuta ;)

lördag 24 juli 2010

Drömbädd

Jag har länge haft en småfetish på sängkläder. Titta bara de här underbara sängarna från Zara Home!

Nice fit

Detta är tydligen en byxdress, fan va snyggt! Har själv köpt en svart byxdress från H&M som jag tänkte sporta nu på semestern. Har knappt hunnit prova den än.
MEN! TVÅ DAGAR kvar till fyra veckors ledighet, känns nästan för bra för att vara sant, den här sista månaden på jobbet har varit seeeeg kan jag meddela.

Bild från Aidas fashion.

lördag 17 juli 2010

Ledig helg!

Då vart de näst sista helgen före semester. Känns ju inte fel det. Nästa Söndag gör jag sista dagen innan semester. Då ska fan röjas på jobbet, sista rycket liksom! Längtar! Första långledigheten på (ja vad blir det?) typ 6 år...
Ikväll blir det lite fest hos syrran med tjejkompisar. Behöver lite party nu efter dessa tunga tre veckor med alla vikarier.. All cred till vikarna, de gör så gott de kan men det är inte samma sak som ordinarie personal, så är det bara.

tisdag 13 juli 2010

Mio och Lijo

Idag har jag varit och storshoppat hela dagen. Det blev bl.a sex stycken silkeskuddar på Mio (med erbjudande 3 för 2 :) i olika härliga kulörer! Blev tusenlappen för allihop. Sen var jag inne på Lijo Inredningar och köpte lite småprylar. Supernöjd! Kommer ta kort på alltihop när jag fått iordning i min nya lya (igår Måndag var det exakt tre veckor till inflyttning)... Så det börjar dra ihop sig...

I ❤ Parfym

Dessa tre godingar är nykomlingar i min parfymsamling. Clean Simply Soap, Beckham Signature och Gucci Rush 2... Mmmm!






söndag 11 juli 2010

Guess

Riktigt snygga skor från Guess. Finns på Brandos. Me want!

onsdag 7 juli 2010

Nyshoppat ~ Asos.com

Har precis beställt lite på Asos.com, det blev ett par Ray-Ban Aviators, har bara ett par med guldbågar så det blir perfekt med ett par i silver. Sen blev det ett Ramones-linne från Amplified och en Rolling Stones-hoodie från Junk Food... Niice!



lördag 3 juli 2010

Elle

Så här vill jag också se ut när jag är 46!