onsdag 26 maj 2010

Nyklippt :)

Har precis kapat av en decimeter ungefär på håret. Rätt gött nu innan sommaren :) Har fortfarande mörkbrunt hår men det blir nog ljusare i sommar, på semestern när ingen ser en kanske ;)

söndag 23 maj 2010

Morsmorsruta ☺

I Fredags var jag och hela min familj hos mormor och morfar. Firade min mormor som fyllde 74. Frågade då mormor om hon hade några mormorsfiltar över sen den tiden hon virkade så mycket (eftersom jag ändå tänkt att köpa en). Men det hade hon tyvärr inte. Igår morse så åkte jag med min mor och far till sommarstugan och gissa vad morsan hittade i källarförrådet imorse. Jo en mormorfilt Så nu ligger den i tvättmaskiner och rullar runt. I'm so happy!

tisdag 18 maj 2010

Utsiktsbild ♡


Flytta 1:a Augusti !!!


Jag fick den!!! En underbar tvåa på 55 m2 med en stor, härlig balkong i söderläge. I'm so happy! Nu blir det att ta fram inredningstidningar och bloggar för att hämta inspiration till MITT alldeles EGNA hem ❤

fredag 14 maj 2010

Greece

Jag vet inte om de beror på de sjukt sexiga bakgrundsdansarna eller vad sjutton men jag går igång på den här låten, en glad låt! Go Greece!

Drömhem

Så otroligt smakfullt inrett vardagsrum, kök och hall. Åh INSPIRATION! En superfint exempel på en uppfräschning av en typisk 50-60-talslägenhet.. Ljus björkparkett och uppiggande, fräscha pastellfärger på tapeter och övrig inredning. Så vackert!















Persisk Perfektion

Något som jag är extra sugen på just nu, eller har varit länge för den delen är en persisk matta. Tycker dom är så otroligt vackra. Kolla bara in den här gråa från Ikea. Nio lax. But it's to die for. Love it.

Mauro Scocco + Chill Out

Sitter just nu här i min ensamhet och njuter av ett glas Chill Out, i högtalarna dånar Mauro Scoccos ljuva stämma. Det är de små sakerna i livet som är viktiga att njuta av. Underbart.

Ibland undrar jag varför jag njuter så av 70- och 80-talsmusik. Jag är helt övertygad att jag i mitt förra liv var en disco queen som hade min storhetstid på 70-80-talet och sedan dog ung och vacker då min själ vandrade vidare för att genast återfödas i slutet av 80-talet. Utan tvekan.
I know it.

tisdag 11 maj 2010

Jade Jagger for Indiska

Jade Jaggers kläd/interiörkollektion för Indiska släpps imorgon den 12/5. Jag älskar de färgglada muggarna och tallrikarna men inte minst den underbart fina ljuslyktan. Såå jävla vacker!

lördag 8 maj 2010

PeACHES!

Jag älskar Peaches. Hörde henne första gången i rullen ''My little eye'' med Fuck the pain away. Love it

tisdag 4 maj 2010

I love this picture

Hana Soukupova


Art

Ibland kan jag känna en sån lust att börja måla, just i terapeutiskt syfte. Få ut sina känslor. Bara kladda ner vad som faller en in. Det ska jag bannemej börja göra...