måndag 22 mars 2010

lördag 20 mars 2010

Dagens vill ha

Såå sjukt snygg kavaj i bikerstil. Från Topshop Tall.

fredag 19 mars 2010

Dagens vill ha

Förutom bootsen från Topshop Unique i inlägget under så vill jag ha de kolgråa kilklackarna. Även dom från Topshop Unique..

Those boots

Jag tycker dom är svincoola... Från Topshop Unique.


Ledig idag :)

Idag är jag ledig. Har bakat rågkakor igen eftersom de förra blev så bra. Den här gången bakade jag en lite större sats med vatten istället för mjölk i och det funkade precis lika bra, se så fina dom blev ;)

Beställt julklappen från jobbet :)

ÄNTLIGEN har jag fått tummen ur och beställt en julklapp från Supékort som var förra årets julklapp till oss från kommunen. Det var en hel del att välja på men jag valde två stycken 2-pack med svarta runda 45 cl Höganässkålar. Då kan man alltid köpa till fler om det skulle behövas, finns ju på Cervera bl.a. :)

~INSPIRATION~

Så många snygga outfits! Samtliga bilder lånade från Le Fashion.

Jag drömde inatt...

Jag kom just på att jag drömde i natt att jag ägde ett par äkta Christian Louboutin-klackar. Jag kunde inte fatta att det var sant. Så sitter jag just nu och kollar in en blogg och hittar skorna jag drömde om. Rätt häftigt :)

onsdag 17 mars 2010

Nyshoppat ~ H&M

Trenchen och skorna (kunde inte motstå dom;)) håller på att packas så de anländer nog nästa vecka :) Kavajen och byxdressen kommer inte förräns vecka 22...

tisdag 16 mars 2010

Gynning for Scorett

Skorna Carolina Gynning har på sig i den här kommande kampanjen för Scorett är såå snygga. Hoppas man hinner haffa dom i butik när de kommer...

Dagens vill ha


Läderjacka från Balmain och ljusbruna pilotisar från Rayban.

Snygg trench

måndag 15 mars 2010