torsdag 19 februari 2009

R.I.P Vickie Lynn Marshall

Den 8:e Februari var det två år sedan Anna Nicole Smith tog sitt liv med en överdos inte ens 40 år fyllda, jag hoppas hon funnit frid. Jag kommer alltid tycka hon hade ett av dom vackraste ansikten jag sett...

R.I.P

onsdag 18 februari 2009

lördag 14 februari 2009

Lika som bär ~ Brad Pitt & Robert Redford






































Asos


Är inte dom här snygga så säg! Endast 460 pix...

Nyshoppat!


När jag ändå beställer...


..Så tror jag nog jag slår till på dessa hetingar också. Linn G. hade på sig dom i senaste Sofis Mode och de såg riktigt snygga ut..

Kanske en Alla Hjärtans Dagpresent till moi?!

Är så sugen på dessa nyinkomna pumps från Topshop, tycker dom är så snygga med nitar nere vid sulan.. Har ju nyss köpt ett par skinnpumps, men ändå!
Jag tror jag beställer dom :)

lördag 7 februari 2009

Beställt namnskylt HELT GRATIS :)

Nu har jag beställt en ny skylt med mitt namn som jag tänkte jag skulle ha när jag står i receptionen och jobbar. Beställde en helt GRATIS på SkyltMax. Välj bland flera namnskyltar och gör din egen! Jag ville ha en enkel som syns väl så den blev så här:

torsdag 5 februari 2009

Australia

Igår var jag på bio och såg Australia och åååh så bra den var. Kan verkligen rekommendera. Den hade allt, spänning, romantik, bra skådisar och otroligt vackra miljöer... Sen att den var nästan tre timmar lång gjorde absolut ingenting, den blev aldrig långtråkig... Sen var Hugh Jackman och Nicole Kidman så fina ihop på duken!

tisdag 3 februari 2009

Bizzy bizzy bizzy

Har haft hundra saker för mig senaste tiden känns det som... Bl.a fått ny arbetsuppgift, jobba i receptionen/fiket på jobbet. Riktigt roligt och sen känns det skönt att vara kvar i huset :) Ska förmodligen få vik. på en heltidstjänst och täcka upp på båda avdelningarna och i reception.

Sen har mina uuuunderbara pumps Square Square Toe Shoe från Topshop kommit och dom var sååå snygga!